Friday, January 6, 2012

Ayuh umat Rasulullah! Kita bela perjuangan baginda



Assalamualaikum

Beberapa saat yang lalu aku TERbuka satu page ni. Sebenarnya nak google untuk 'islamic cartoon' tetiba ada satu address keluar. Tak percaya? Try la klik dekat bawah ni-->



Astaghfirullahal'aziim..
Suka-suka hati ja nak buat macam tu...
Tapi nak mintak pandangan sikit. Wajarkah gambar-gambar tu aku letak dekat blog ni walaupun bertujuan untuk beri pengajaran? Takpalah, saudara saudari boleh tengok sendiri. Tapi sebenarnya lebih banyak lagi penghinaan yang dilakukan ke atas Baginda Rasulullah S.A.W. Cuma kita saja yang buat endah tak endah. Kadangkala umat baginda sendiri pun pernah melakukan perkara sedemikian. Setuju atau tidak?? Masing-masing punyai pemikiran kritis tersendiri. Kalau ada teguran, silalah komen..Tak marah pun.

thanks for viewing

3 comments:

kisahsaya said...

ya Allah..
smpai cmniy skali depa wt dkt kekasih kita..

mujahidunlinafsihi said...

salam..Ya Allah dasyat to mngkn macam2 lgi dah dya orang buat dan kta ja yg x tau..semoga ISLAM tetap teguh..amin..perkongsian yg baik tin..

fastabiqul khairat said...

amiin.........ya rabbal 'alamin